Thursday, February 18, 2010

Silueta de invidiat cu ajutorul exercitiilor aerobice, fitness, jogging. Fitness la maxim!

Cu totii dorim sa ne mentinem un aspect fizic placut chiar daca timpul uneori nu ne permite, insa cu minimum de efort, pentru a obtine rezultate notabile, combinand o alimentatie echilibrata cu exercitiile aerobice sau antrenamentul de fitness veti pierde multe calorii. Consultati-va cu instructorul dumneavoastra de fitness in stabilirea unei diete echilibrate si concentrati-va in atingerea scopului propus ! Echipamentul de sport personalizat in functie de preferintele fiecaruia

Daca v-ati hotarat sa incepeti activitatea fizica primul pas este alegerea echipamentului de sport personalizat.

Fie ca mergeti la aerobic, la sala sau alergati, echipamentul de sport are un rol foarte important. Trebuie ales cu grija, rezistent, si sa ofere protectie in timpul exercitiilor. Materialul din care este confectionat echipamentul trebuie sa asigure protectia si sa mentina pielea uscata pe parcursul activitatii fizice. Din acest motiv este necesar un echipament de sport personalizat in functie de preferintele fiecaruia. De preferat ar fi combinatia bumbac cu elastan datorita puterii de absorbtie a bumbacului si elasticitatea fibrelor sintetice ale materialului lycra. Astfel acest tip de echipament va fi moale si foarte rezistent, protejand pielea pe tot parcursul exercitiului.

Exercitiile aerobice si efectele lor asupra organismului

Orice fel de activitate care implica miscare este benefica pentru organism. Plimbarile, ciclismul alergatul, stimuleaza musculatura si au un efect benefic asupra sanatatii, influentand in mod pozitiv activitatea inimii, plamanilor si vaselor de sange. Inainte de a incepe programul de exercitii aerobice este recomandata consultarea unui medic. Acest lucru este prioritar in cazul fumatorilor, consumatorilor de alcool, sedentarilor, sau celor cu surplus in greutate. Medicul va poate ajuta sa va alegeti un program potrivit.

Un rol important pentru inceperea exercitiilor aerobice il are incalzirea. Incepeti cu miscari usoare care stimuleaza circulatia, evitati pauzele mari si incercati sa efectuati in mod corect exercitiile aerobice.

Antrenamentul de fitness si alimentatia echilibrata cu ajutorul instructorului de fitness

Nutritia are un rol foarte important pentru sanatate in general, chiar daca practicati sport sau nu, in special pentru a obtine rezultatele dorite. Solutia ideala pentru aspectul fizic dorit este combinatia intre antrenamentul de fitness care arde multe calorii si alimentatia echilibrata in functie de recomandarile medicului sau chiar ale instuctorului de fitness. Este foarte important sa consumati produse naturale cu un continut moderat de proteine, grasimi si carbohidranti. Numarul de calorii consumate nu ar trebui sa depaseasca numarul de calorii recomandate, instructorul de fitness va poate sfatui.

Alimentele recomandate sunt carnea slaba, peste, legume si fructe, branzeturi slabe, albus de ou, orez, iar cele care ar trebui evitate sunt mezelurile, dulciurile, carnea grasa, etc.

Sfaturi :

Pentru o mai buna desfasurare a activitatii fizice consultati instructorul de fitness, astfel veti slabi si veti capata si o forma fizica de invidiat. Efectuarea exercitiilor este recomandata la inceputul zilei.

[Via http://bestfitnessblog.wordpress.com]

No comments:

Post a Comment